Picture means A Lot..

By: apai SixJuneZeroSix

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Jul-2006 13:07 Email | Share | | Bookmark
Ikan Emas Dibawa Belayar

Ikan Emas 1
Ikan Emas 2
 
Terkenang gambar ikan aku yang mati last year.. takpelah aku abadikannya di sinie...


Friday, 28-Jul-2006 12:58 Email | Share | | Bookmark
Rambut Orang Utan

Rambutan 1
Rambutan 2
Rambutan 3
Rambut Orang Utan .. RAMBUTAN!!! Sempena musim buah yang menjelang nie.. aku masukkan gambar-gambar nie tengok boleh rasa beli sendiri la macha...


Friday, 28-Jul-2006 12:49 Email | Share | | Bookmark
Kampungku..

Belakang Rumah
Depan Rumah lak
Ayam pun nak tumpang
Actually bukan kampung aku tapi bini aku.. dah lama ambik gambar nie baru sekarang nak letak kat sinie


Thursday, 27-Jul-2006 13:13 Email | Share | | Bookmark
Pavillion Kuala Lumpur

Pavillion 1
Pavillio 2
Kesibukan Dunia
Satu lagi shopping complex akan dibuka di segitiga bukit bintang.. tengok signboard pun rasa gempak...



Wednesday, 14-Jun-2006 10:46 Email | Share | | Bookmark
KLCC di Waktu Malam

 
 
 
View all 5 photos...
Nak test power ambik gambar malam.. tak berapa lawa sangat kamera aku nie


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net